Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

 SELF-CARE SEPTEMBER  🍑  Kies jouw CADEAU v.a €100 in de winkelwagen

Welke kies ik?

Anaal toys voor beginners

Anaal Toys voor Beginners

Wat zijn de tips voor de eerste keer een anaal toy kiezen

Anaal speeltjes openen een wereld van ongekend plezier voor iedereen. Of je nu solo speelt of samen met een partner, met onze tips voor beginners ga jij de eerste keer zeker genieten van anaal genot. Maak kennis met fijne Anaal toys voor beginners en meer weetjes voor het lekkerste gevoel.

Wat is een Buttplug?

Laten we bij het begin beginnen: wat is een buttplug? Een buttplug is een seksspeeltje dat je in de anaal inbrengt, maar niet helemaal! Een deel blijft buiten je lichaam zodat je het makkelijk kunt verwijderen. Daarom hebben alle anale speeltjes een brede, uitlopende basis of handgreep. De bedoeling is dat deze iets breder is dan het speeltjes zelf. Dit om te voorkomen dat het speeltje naar binnen floept. De vagina wordt afgesloten door de baarmoedermond en daar kan niks “verdwijnen. Anaal kan dit wel en daar willen we liever niet voor naar de dokter. Let dus op dat de basis breed genoeg is.

Buttplugs zijn er in allerlei vormen en maten. De klassieke buttplug ziet eruit als een regendruppel: een smalle punt, een brede bol en een uitlopende basis die buiten de anus blijft. Dit ontwerp is ideaal omdat de twee kringspieren van je anus zich om de smalle hals kunnen ontspannen, terwijl de brede basis ervoor zorgt dat het speeltje niet naar binnen glijdt. Het bolle deel geeft een heerlijk gevuld gevoel van binnen. En zorgt ervoor dat de vagina strakker aanvoelt.

Er zijn ook Buttplugs met een iets gebogen top. Deze zijn bedoelt voor het stimuleren van de prostaat en worden vaak ook prostaat stimulators genoemd.

Waarom een Buttplug gebruiken?

Buttplugs zijn veelzijdige speeltjes. Je kunt ze gebruiken tijdens solo masturbatie, voorspel, orale seks of als voorbereiding op anale penetratie. Ze kunnen zelfs discreet onder kleding worden gedragen.

De anus heeft veel zenuwuiteinden, wat betekent dat stimulatie hier erg plezierig kan zijn. Een buttplug geeft een gevoel van volheid zonder dat je het speeltje hoeft te bewegen. Dit betekent dat je je kunt concentreren op andere genotszones, zoals de prostaat of de achterwand van de vagina. Orgasmes kunnen hierdoor nog intenser worden! Draagt een vrouw een Buttplug tijdens de seks dan voelt de vagina ook iets strakker en wordt de G-spot intenser gestimuleerd.

Wat zijn Anaal Kralen?

Anaal kralen zijn een ketting van kralen die variëren in grootte en verbonden zijn door een flexibel materiaal zoals siliconen of plastic. Ze zijn ontworpen om geleidelijk in de anus te worden ingebracht voor een geleidelijke toename van het genot. De ketting eindigt meestal met een handvat of een ring, zodat je de kralen veilig kunt verwijderen.

Elke kraal kan verschillende vormen en maten hebben, maar ze zijn meestal rond en nemen in grootte toe naarmate je verder naar de basis gaat. Dit ontwerp zorgt ervoor dat je langzaam kunt wennen aan het gevoel van anale penetratie. Ook is het in en uitbrengen van de kralen voor velen een heerlijk gevoel. De ingang van de anus kent heel veel zenuwuiteinden dus dit geeft een geweldige sensatie.

Wat is een Anaal Vibrator?

Een anaal vibrator is een anaal seksspeeltje dat vibratie biedt met behulp van een motor. Denk aan anale vibrators als een verzamelterm waar ook vibrerende buttplugs en vibrerende anaal ketting onder vallen. Vibratie is slechts een van de functies die een buttplug kan hebben.

Hoe Gebruik je een Anaal Vibrator of Buttplug?

Voorbereiding is cruciaal bij anaal spel. Hier zijn onze tips voor beginners:

Tip 1: Bereid je Speeltje Voor

Lees de handleiding van je anaal toy en volg de instructies. Zorg dat je het speeltje volledig oplaadt indien dit een vibrerende toy is en reinig voor gebruik.

Tip 2: Bereid je Geest Voor

Denk na over wat je wilt bereiken en kom in de juiste mindset.

Tip 3: Bereid je Lichaam Voor

Zorg voor goede hygiëne door je anale gebied te reinigen. Voor een diepere reiniging kun je een klysma of ook wel anaal douche overwegen.

Tip 4: Alles bij de hand

Verzamel je benodigdheden, zoals glijmiddel op waterbasis, tissues en een handdoek.

Tip 5: Begin je Opwarming

Ontspan door iets te doen dat je leuk vindt, zoals een warm bad nemen, mediteren of naar muziek luisteren.

Tip 6: Word Comfortabel Solo

Om te weten wat jij lekker vindt raden we aan eerst solo te oefenen met je anale speeltje. Experimenteer met verschillende houdingen en eventuele vibratiemodi.

Tip 7: Gebruik Glijmiddel

Breng voldoende glijmiddel op waterbasis aan op je vibrator en je anus. Gebruik liever te veel dan te weinig glijmiddel en breng extra aan indien nodig tijdens het spel.

Tip 8: Neem de Tijd

Breng je speeltje voorzichtig in en focus op ademhalen. Probeer de kringspier rond de anus “los te laten”. Beweeg het speeltje tot het comfortabel aanvoelt.

Tip 9: Wees Bewust en Communiceer

Let op hoe het speeltje aanvoelt en communiceer met je partner over grenzen en feedback.

Tip 10: Zorg voor Nazorg

Verwijder het speeltje langzaam en zorg goed voor jezelf en je partner. Maak alles schoon en bespreek wat je leuk vond.

 

Wat is de beste Buttplug voor een beginner?

Begin niet te groot. Ontdek hoe het voelt en ga daarna pas groter als je dit wenst. Ook is een spitsere top handig om het speeltje makkelijk in te brengen.

  1. Van het merk Cuties hebben we allerlei leuke kleine siliconen buttplugs. Perfect voor beginners. De blauwe gekromde versie is voor iedereen met een prostaat.
  2. Fun Factory heeft anaal toys in maat S t/m L en ook Bootie Fem speciaal voor haar tijdens de seks. De vorm zorgt ervoor dat de vagina strakker voelt en ook de G-spot beter geraakt wordt door de penis.
  3. Iets groter maar wel zeer gewild zijn de Siliconen Buttplugs van Feelztoys.
  4. Een set met verschillende maten als die van Rianne S. helpt je ontdekken of je groter wenst of niet.

 

Wat zijn de beste Anaal Kralen om mee te beginnen?

  1. Love to Love – Big Bang kent maten die los verkrijgbaar zijn. Start bij maat S om deze sensatie te ontdekken.
  2. Nexus Excite Anaal kralen zijn kralen met een groter afstand. Deze worden vooral gebruikt om ook in en weer uit te trekken.
  3. Wil je net iets meer dan kan je ook voor een vibrerende versie kiezen als de Anos anal Beads.

 

Wat is de Beste Anale Vibrator voor Beginners?

Voor beginners raden we aan eveneens aan om klein te beginnen bij Anaal Vibrators tenzij je al aardig geoefend bent met een niet trillende variant. Prijzen zijn vaak zeer wisselend. Net als bij alle vibrators geldt dat het gebruikte siliconen en motor vaak het verschil in prijs maken. 100% Medisch siliconen is nu eenmaal prijzig en een betere motor met diepe trillingen is dat ook.

  1. De SVAKOM Jordan is een uitstekende keuze. Dit speeltje heeft de vorm van een traditionele buttplug en biedt talloze opties voor solo- en partnerspel. Jordan heeft een slanke, stevige schacht met een taps toelopende kop voor comfort. De siliconen schacht heeft ribbels voor extra stimulatie. Jordan biedt verschillende intensiteiten van stoten en vibreren, en je kunt hem bedienen via een knop of de SVAKOM App.
  2. Van We-Vibe is er een kleinere versie die We-Vibe Ditto+ heet. Deze is gemakkelijk in te brengen en geeft ook extra uitwendige stimulatie op het perineum. Het gevoelige stukje tussen vagina/penis en anus. De toy kan zelfs ook vaginaal gebruikt worden en biedt dan G-spot en clitoris stimulatie. Dan wel goed schoonmaken indien eerder anaal gebruikt. Ditto+ is ook met APP te bedienen.
  3. ROMP – Bass is een hele leuke vibrerende Buttplug voor beginners met een fijne prijs. Makkelijk te bedienen en van zacht siliconen.

Enjoy the Ride

Bij anaal spel is het belangrijk om hoogwaardige, lichaamsveilige producten te gebruiken. Ongeacht je ervaring, onthoud: langzamer, meer glijmiddel en veiliger is altijd beter. Veel plezier!

 

Ook interessant