Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

 SELF-CARE SEPTEMBER  🍑  Kies jouw CADEAU v.a €100 in de winkelwagen

Review van de Buurman

Review Svakom Benedict Perineum Stimulator

Review Svakom Benedict Perineum Stimulator

Zoals trouwe lezers van de blog weten, hebben mijn lieve buurvrouw, een weduwe van 70 plus, en ik naar beider tevredenheid een ‘fwb’.

Wij kijken zo af en toe naar de mogelijkheden van speeltjes op de site van Miss Steel, ook al is het alleen maar om samen over de mogelijkheden te fantaseren want je kunt nu eenmaal niet alles kopen.

Svakom Benedict is genot mij en voor beiden

Mijn lieve buurvrouw heeft er al diverse en zij vond dat ik ook maar eens iets moest proberen. Indachtig de Svakom Tammy, liet zij mij weten dat haar voorkeur uitgaat naar de Svakom Benedict, een perineum stimulator. Zij had in de beschrijving gelezen dat bij gebruik daarvan ik een extra lang uithoudingsvermogen krijg en het orgasme uitgesteld wordt tijdens ons ‘samenzijn’, dat spreekt haar erg aan. Dat het device ook nog diverse vibratie-standen heeft vindt zij minder belangrijk, vooral het langer kunnen genieten is voor haar erg belangrijk.

Door haar passie komt het bij mij wel eens te snel en dan weet zij dat het voor mij even ‘game over’ is. Natuurlijk gaan we elkaar op andere manieren verder verwennen en hebben wij de inmiddels aangeschafte speeltjes binnen handbereik liggen, maar mijn lieve buurvrouw geniet het meest als ik bij haar ‘aangekoppeld’ ben, zoals zij het benoemd.

Seksspeeltje voor de Penis en Scrotum

Het device waar het over gaat is de Svakom Benedict. Het heeft een dubbele cockring, zowel voor de penis als het scrotum. Rekbaar vanwege de siliconen, dus ‘One for All sizes’.  De vormgeving past uitstekend voor de stimulatie van het perineum, is van zachte siliconen gemaakt en zit daardoor comfortabel.

Het perineum bevindt zich tussen het scrotum en de anus. Mijn lieve buurvrouw is iemand die over het  algemeen alleen onthoudt wat voor haar het meest van belang is, in dit geval dat het de erectie ondersteunt voor langdurige prestaties tijdens de seks. Natuurlijk kan ik een condoom gebruiken, zelfs één met een vertragende crème er in, maar mijn lieve buurvrouw liet mij na een paar keer weten dat zij het maar niks vindt, zij ‘voelt’ mij liever zonder.

Het device heeft 5 verschillende vibratie patronen, met 5 verschillende trilsterktes. Het is een éénknops bediening, waardoor het erg intuïtief werkt. Je klikt eerst een keer anderhalve seconde op de knop en vervolgens elke keer dat je klikt voor een sterkere intensiteit in 5 stappen, daarna gaat het weer terug in de eerste stand. Dubbelklik voor een ander vibratie patroon, ieder met 5 trilsterktes. De oplaadtijd (via usb) is ongeveer 1 uur en gaat zo’n 2 á 4 uur mee, naar m.i. hoe sterk je de vibraties (lees motortje) laat werken. Het device knippert tijdens het opladen, als het opgeladen is brandt het lampje permanent en is gebruiksklaar.

Let op, het is dus tevens een (dubbele) cockring, en het moge bekend zijn dat deze maximaal een half uur gedragen mag worden, anders kan het schade aan de penis aanrichten.

De Svakom Benedict in de ‘praktijk’

Ik heb mijn lieve buurvrouw moeten beloven het niet eerst zelf te proberen en de eerste ervaring met haar te delen. Na een douche, ben ik snel naar de slaapkamer van mijn lieve buurvrouw gegaan. Dat is toch haar vertrouwde plek waar zij het liefst met mij verblijft. Mijn lieve buurvrouw vraagt mij ontspannen achterover op bed te gaan liggen, zij wil graag het device bij mij aanbrengen.

Wat voor meerdere cockringen geldt, kan ook de Svakom Benedict het best aangebracht worden als de penis nog niet in de maximaal opgewonden staat is. Daar komen mijn lieve buurvrouw en ik al snel achter. Het duurt daarom even voordat mijn lieve buurvrouw het goed bij mij heeft bevestigd. Eerst even een paar druppels glijmiddel op waterbasis aangebracht, en uit ervaring met de Svakom Tammy is de hulp van mijn lieve buurvrouw erg welkom omdat het glijmiddel wat glibberig is. Maar goed, met een handdoekje altijd paraat in de buurt, laat het maar aan mijn lieve buurvrouw over. Mijn lieve buurvrouw merkt tijdens het aanbrengen op dat bij de ring voor mijn penis twee ‘bobbeltjes’ aan de binnenkant van de ring zitten. Deze drukken langszijde de urinebuis op de zwellichamen en is bedoeld druk uit te oefenen voor het langer uitstellen van mijn orgasme. Het drukt subtiel en voelt aangenaam.

Als het bevestigd is kijkt mijn lieve buurvrouw mij vragend aan en zegt zacht: “Zit het zo goed Jongen?” Ik kan het niet zien maar het device voelt lekker aan, en ik knik naar haar. Voor dit soort speeltjes is het prettiger als het schaamhaar verwijderd is. De ringen zijn dikker dan die van de Svakom Tammy. Het gedeelte, wat op het perineum rust, voelt door de vormgeving erg aangenaam aan.

Mijn lieve buurvrouw is gek met knopjes sinds zij haar speeltjes heeft. Zij drukt een paar seconden op het enige knopje op het device en kijkt mij verwachtingsvol aan. Het device begint te trillen, en dat voelt  lekker op mijn perineum. Bij het activeren van het device neemt de hardheid toe, tot blijdschap van mijn lieve buurvrouw.

“Laten we rustig beginnen Jongen.” zegt mijn lieve buurvrouw met haar allerliefste lach, maar drukt nog wel snel twee keer op het knopje zodat deze met een andere vibratie begint te trillen. Overigens, als het device opgestart wordt produceert het een vibratie op stand 1 en een trilsterkte op stand 3.

Mijn lieve buurvrouw heeft ook wat glijmiddel op waterbasis bij zichzelf aangebracht en tilt een been over mij heen. Hoewel mijn lieve buurvrouw mij heel graag boven op zich heeft, vindt zij het berijden van mij toch één van haar favoriete sinds zij deze mogelijkheid ontdekt heeft. Zij vindt dat zij mij zo beter kan ‘sturen’, en kan tevens haar clit prima over de onderkant van mijn hardheid laten glijden in een door haar gewenste positie en tempo. Het geeft haar telkens weer een garantie op een orgasme en daarom houdt zij erg veel van dit standje. Mijn lieve buurvrouw laat weten dat de ring om mijn hardheid haar clit ook nog extra stimuleert. Ik voel de trillende variatie van het device op mijn perineum, wat nog eens versterkt wordt door de druk van de weelderige dijen van mijn lieve buurvrouw. Ik kan het letterlijk en figuurlijk ontspannen over mij heen laten komen. Ik hoef eigenlijk niets te doen dan relaxed achterover te liggen en te genieten.

Tjee, wat ik niet verwacht had, zorgt het device voor een aanhoudende hardheid en houdt ik ‘het langer vol’, ondanks het opwindende gevoel door de trillingen, zeker zoals mijn lieve buurvrouw mij gepassioneerd in een rustig tempo blijft berijden. Wat een genot, ik zie aan mijn lieve buurvrouw dat dit haar heel goed bevalt. Zij blijft mij verlangend aankijken.

Ik zie in haar ogen dat zij hoopt dat het device doet wat het beloofd, dat het haar gegeven is ‘langer dan gebruikelijk’ mij te kunnen berijden. We blijven elkaar aankijken, maar als mijn lieve buurvrouw haar ogen sluit weet ik dat zij zover is. Mijn lieve buurvrouw ondergaat het orgasme voordat ik deze voel opkomen. Zij blijft even stil zitten om het genot helemaal over zich heen te laten komen. Mijn hardheid blijft ongekend stevig want de vibratie van het device blijft stimuleren, een bijzonder gevoel. Mijn lieve buurvrouw gaat weer redelijk snel voor haar doen ijverig verder met mij te berijden. Ondanks haar weelderige omvang is zij een energieke vrouw en dat is alleen maar toegenomen met deze ‘fwb’. Mijn lieve buurvrouw laat weten dat zij volop geniet. Ik krijg door dit device het gevoel alsof ik zelf kan bepalen wanneer ik ‘het’ wil laten komen. Of nog beter gezegd, er meer controle over heb en kan wachten tot mijn lieve buurvrouw mij laat weten dat zij zover is, het geeft mij best wel een machtig gevoel. Ik weet inmiddels dat mijn lieve buurvrouw meervoudige orgasmes achter elkaar kan krijgen en als ik mij op haar wens laat gaan, doet zij hartstochtelijk mee. En dat alles dankzij dit wondere device!

Goed ook, wij zijn al enige tijd bezig en het is verstandig, vanwege de strakheid van de cockringen, het device af te doen. Mijn lieve buurvrouw helpt mij daarbij en komt tevreden naast mij liggen. Zoals altijd, praat zij graag over hoe het voelt als wij beiden bevredigd zijn en vertelt mij hoe zij dit device ervaren heeft en wat ik er van vindt.

Het viel mijn lieve buurvrouw op dat mijn hardheid met dit device is toegenomen en haar het gevoel geeft dat deze haar nóg beter vult als eerder. Maar vooral dat zij nóg langer van mij kon genieten dan voorheen, liet zij weten. Zij vertelde dat zij dit al vermoedde toen we de Svakom Tammy gingen testen, maar deze bevalt haar beter.

Één ding is zeker, mijn lieve buurvrouw bewaard de Svakom Benedict (na het schoonmaken met een toycleaner) zorgvuldig in het bijgeleverde opbergzakje  in haar nachtkastje. Ik weet zeker dat zij het device na deze ervaring regelmatig tevoorschijn zal halen, daar ken ik haar inmiddels goed genoeg voor.

Resumé over Svakom Benedict

Voor een extra lang uithoudingsvermogen stelt het device ons allesbehalve teleur. Wat mij opviel is dat de dikke ringen ertoe bijdragen dat mijn hardheid toenam en onafgebroken ‘stand by’ bleef tot mijn lieve buurvrouw mij het signaal gaf dat ik ‘het’ mocht laten gaan. Het device blijft tijdens ‘het spel’ prima op zijn plaats zitten, ondanks de af en toe erg gepassioneerde bewegingen van mijn lieve buurvrouw.

Het doet wat het beloofd, al moet ik toegeven dat ik extra heb opgelet om aan de verwachting van mijn lieve buurvrouw te voldoen. Maar ik heb dankzij dit device haar langere tijd dan gemiddeld het beste van mezelf kunnen geven. Het is een extra toevoeging, maar ook wel een mindset welke door de dikke ringen versterkt wordt. Je voelt ze zitten, evenals het perineum gedeelte, en daar kan je natuurlijk niet omheen.

We hebben later, bij mijn bezoeken aan mijn lieve buurvrouw, nog wel de diverse mogelijkheden geprobeerd, het geeft verschillende genoegens bij mij, maar nogmaals, het is mijn lieve buurvrouw vooral te doen om mijn orgasme tijdens het ‘samenzijn’ uit te kunnen laten stellen zodat zij langer van mij kan genieten. En dat is zeker waargemaakt.

O ja, we hebben het device ook eens gebruikt om er achter te komen dat het niet opgeladen was, dat is weer een bijzondere ervaring. Ik voelde wel de ringen, die voor extra hardheid zorgde, maar zonder de trillende vibratie concentreerde ‘het gevoel’ meer op ons samenzijn. Maar terwijl mijn lieve buurvrouw mij bereed voelde ik wel een aangename druk van het device in mijn perineum. Het bevalt mijn lieve buurvrouw erg goed omdat zij als ‘leading lady’ kan bepalen wanneer zij de tijd rijp vindt voor mij om te ‘lossen’ wanneer zij mij berijdt. En die rol bevalt haar goed, merk ik.

Met wederom een innige dank van mijn lieve buurvrouw en onze groeten,

De Buurman

Ook interessant