Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

 SELF-CARE SEPTEMBER  🍑  Kies jouw CADEAU v.a €100 in de winkelwagen

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

Überlube: een veelzijdig glijmiddel

Goed voor je haar, huid, sport en seksleven!

Überlube een veelzijdig glijmiddel

Überlube is een premium siliconen glijmiddel dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en hoge kwaliteit. Door het gebruik van simpele ingrediënten is het een door velen geliefd product, ook wanneer je snel allergische reacties krijgt. Hoewel het in eerste instantie ontworpen is als intiem glijmiddel, heeft Überlube veel meer te bieden dan je zou denken. In deze blog duiken we dieper in de verschillende manieren waarop je Überlube kunt gebruiken.

1. Seks aangenamer maken

Laten we beginnen met de meest voor de hand liggende toepassing: als glijmiddel tijdens seks. De makers van Überlube hebben één doel voor ogen: seks aangenamer maken voor iedereen. Dit glijmiddel is gemaakt van hoogwaardige siliconen die langdurige gladheid bieden, zonder plakkerig te worden. In tegenstelling tot een glijmiddel op waterbasis, hoef je dit siliconen glijmiddel niet telkens opnieuw aan te brengen. Bovendien verzorgt het de huid door toevoeging van vitamine E. Win-win!

Überlube is compatibel met bepaalde soorten latex condooms en veroorzaakt geen irritatie, wat het een uitstekende keuze maakt voor een plezierige en comfortabele ervaring.

Let op! Überlube is WEL compitabel met condooms van natuurlijk latex en polyisopreen, maar NIET met condooms gemaakt van polyurethaan. Check voor het gebruik even de ingrediëntenlijst van je condoomverpakking 😉.

2. Je wilde manen temmen

Voor wie worstelt met ontembaar haar, kan Überlube ook uitkomst bieden. Gebruik het als haarserum en breng een paar druppels op droog of vochtig haar aan. Voilà: glad en handelbaar haar, met als eindresultaat een mooie glans én zonder vettig aan te voelen!

3. Fit zonder frictie

Ook sporters kunnen profiteren van de voordelen van Überlube. Je kan namelijk dit glijmiddel gewoon gebruiken om wrijving en schuren te verminderen tijdens het sporten. Ja, ook tijdens het zwemmen kun je schurende dijen verhelpen! Dit komt doordat Überlube geen water bevat en het dus gewoon blijft zitten, ook in het water.

4. Een hele blije massage

Überlube werkt ook fantastisch als massageolie. De zijdezachte textuur zorgt voor een soepele en aangename massage-ervaring. Daarnaast droogt Überlube niet snel uit, waardoor je langdurig kunt masseren zonder steeds opnieuw olie te moeten toevoegen. Ook is dit glijmiddel geurloos en kleurloos, wat ideaal is voor mensen die gevoelig zijn voor geuren of vlekken willen vermijden. Bijkomende bonus: mocht je je massage willen eindigen in een happy end? Geen enkel probleem: Überlube’s got your back!

5. Wat saaier, maar niet minder fijn: medisch gebruik

Überlube is erg betrokken bij de medische wereld. Het wordt aangeraden door sommige artsen en er zijn zelfs (gynaecologen)praktijken die het gebruiken voor een prettigere ervaring tijdens onderzoeken en procedures. Überlube wordt gezien als niet-irriterend en hypoallergeen en leent zich daarom uitstekend voor gebruik bij een breed scala aan mensen. Bovendien kan het uitstekend helpen bij vaginale droogheid.

Conclusie

Überlube is een ontzettend veelzijdig product dat veel meer toepassingen heeft dan het gebruik tijdens de seks alleen. Van haarstyling tot sport en massage, de mogelijkheden zijn eindeloos! Het is altijd handig om een flesje bij de hand te hebben, want je weet nooit wanneer het van pas kan komen. De flesjes zijn ook nog eens een plezier voor het oog: ze staan zeker mooi op je nachtkastje! Voor de reizigers onder ons hebben we sinds kort een mooie reisverpakking in verschillende kleuren, zo kan je geliefde Überlube toch lekker mee op reis!

 

Ook interessant